Werkgebied

Werktuigbouwkunde

Van pompinstallaties en technische systemen tot (productie)machines: werktuigbouwkundige installaties kom je letterlijk overal tegen, ook waar je het niet meteen verwacht. Waar ga jij voor in dit veelzijdige werkgebied?

Werk aan technische projecten om trots op te zijn

In dit werkgebied kun je aan de slag met het ontwerp, de bouw, de ontwikkeling en het onderhoud van machines, producten en systemen. Dat betekent dus dat er diverse mogelijkheden zijn waaruit je kunt kiezen. Misschien word je wel monteur of past de functie van servicecoördinator goed bij je. Of voel jij je juist op je plek als werkvoorbereider of projectleider.

Waar je ook voor kiest: altijd werk je aan projecten om trots op te zijn. En je blijft jezelf ontwikkelen, want techniek staat nóóit stil. Meer weten? Reageer op een van onze vacatures of laat je door ons adviseren.

14

jaar ervaring

203

klanten

1092

bemiddelingen

10

matchmakers

Bouwen aan jouw werktuigbouwkundige toekomst?

Onze vacatures zijn een mooie kans om jouw ambities waar te maken. Zit jouw ideale baan er niet tussen? Of ben je benieuwd welke vervolgstappen er nog meer mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op. We kijken samen met jou wat het beste bij je past.

Maarten Hoppenbrouwers

Recruitment Consultant

06 33 18 13 77