Werkgebied

(Interieur)bouw

Heb je oog voor detail en kwaliteit? Ben je graag creatief bezig? Dan past een baan in de (interieur)bouw bij je. Binnen de (interieur)bouw zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Gevarieerde materialen, creativiteit en nieuwe technieken

Werken met diverse materialen. Maatwerk leveren. De ruimte om creatief bezig te zijn. Je nieuwe technieken eigen maken. Het komt allemaal samen in de (interieur)bouw. Klinkt uitdagend, hè? Dat is het ook! Maak bijvoorbeeld als interieurbouwer (onderdelen van) maatwerkinterieurs voor winkels. Zet als technisch tekenaar de mooiste interieurs voor winkels en kantoren op (digitaal) papier. Of maak als monteur vele klanten blij met hun nieuwe droomkeukens.

En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden binnen de (interieur)bouw. Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op voor advies.

14

jaar ervaring

203

klanten

1092

bemiddelingen

10

matchmakers

(Interieur)bouwen
aan jouw
toekomst?

Onze vacatures zijn een mooie kans om jouw ambities waar te maken. Zit jouw ideale baan er niet tussen? Of ben je benieuwd welke vervolgstappen er nog meer mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op. We kijken samen met jou wat het beste bij je past.

Wouter Kuster

Recruitment Consultant

06 57 72 02 87