Werkgebied

Elektrotechniek

De stopcontacten in woningen. Het beveiligingssysteem in een voertuig. De aandrijving van een productielijn. Elektrotechniek is overal om je heen. In dit veelzijdige werkgebied liggen de uitdagingen en ontwikkelkansen voor het oprapen!

Ontwikkel jezelf tot onmisbare schakel in de elektrotechniek

Of je nu een ervaren elektrotechnicus bent of net van school komt: binnen de elektrotechniek is er veel mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de verbetering van een besturingssysteem bij een fabrikant in de industrie? Het in goede banen leiden van een groot elektrotechnisch project? Of het installeren en onderhouden van een verlichtingsinstallatie in een school?

Er is veel vraag naar specialisten binnen dit werkgebied. Check onze diverse vacatures en ontwikkel jezelf tot onmisbare schakel in de elektrotechniek!

14

jaar ervaring

203

klanten

1092

bemiddelingen

10

matchmakers

Bouwen aan jouw elektrotechnische toekomst?

Onze vacatures zijn een mooie kans om jouw ambities waar te maken. Zit jouw ideale baan er niet tussen? Of ben je benieuwd welke vervolgstappen er nog meer mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op. We kijken samen met jou wat het beste bij je past.

Laura van Hees

Recruitment Consultant

06 10 92 20 76