Ik ben op zoek naar talent

Het zoeken, vinden en behouden van personeel is uitdagend, zeker in de technische sector. Gelukkig denken we bij DEECOO in kansen. Wij helpen je om de kandidaat te vinden die de juiste kwaliteiten in huis heeft én perfect past binnen jouw team. Een persoonlijke aanpak, met als resultaat een match die perfect past bij jouw bedrijf: daar geloven we in. Jij ook?

Samen naar de beste technische match voor jouw bedrijf

  • Om jouw bedrijf goed te leren kennen, plannen we graag een persoonlijke kennismaking met je. Ook bespreken we dan de (technische) vacature(s). Daarbij staan we stil bij de afdeling(en), visie en werkcultuur binnen je bedrijf. Stuk voor stuk essentiële factoren om tot een goede match te komen.
  • Als het nodig is, maken we een kandidaatprofiel of vacaturetekst op maat voor je.
  • We bieden 2 vormen van dienstverlening: detachering en werving & selectie. Hieronder vind je meer uitleg.

Detachering

We geven de medewerker een (tijdelijk) contract bij jouw bedrijf. Tijdens de detacheringsperiode blijven we nauw betrokken. Zo regelen we scholing, monitoren we de ontwikkeling en houden we eventueel beoordelings- en functioneringsgesprekken. Ook kunnen jij en de kandidaat altijd bij ons terecht voor vragen of advies. Pas als iemand vast bij jouw bedrijf aan de slag gaat, is ons doel bereikt!

Werving & selectie

Een nieuwe collega krijgt direct een contract bij jouw bedrijf. Hierbij bemiddelen we via het principe van no cure, no pay: we berekenen alleen een fee als de kandidaat daadwerkelijk bij jouw bedrijf aan de slag gaat. Ook als iemand al een tijd aan het werk is, houden we contact. We monitoren we de voortgang en zorgen voor begeleiding dat nodig is.

Waarom DEECOO?

De bedrijven waarmee we samenwerken, kennen we goed. Sterker nog; in de meeste gevallen gaat het om langdurige en warme relaties. We steken dan ook veel tijd en energie in een goede samenwerking. Zo vinden we de nieuwe collega die perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur en medewerkers. Ook hebben we een uitgebreid netwerk van potentiële kandidaten van wie we precies kunnen inschatten of ze bij je passen. Zij zitten prima op hun plek bij een bedrijf, maar staan altijd open voor een interessante vervolgstap. Dit netwerk zetten we uiteraard in voor jouw bedrijf.

Wij zijn jouw vraagbaak en sparringpartner

Samen gaan we voor de beste technische match voor jouw bedrijf.

Just van de Vondervoort

Sales Consultant

06 10 71 56 59