Werkgebied

Installatietechniek

Bijdragen aan comfortabele, veilige en duurzame woon- en werkomgevingen? Binnen de installatietechniek krijg je die kans! Ontwerpen, installeren, onderhouden, service: in dit werkgebied zijn de mogelijkheden eindeloos. Waar kies jij voor?

Maak de gebouwde omgeving, utiliteit en industrie klaar voor de toekomst

De vervanging van een ventilatiesysteem in een school. Het ontwerp van een klimaatinstallatie voor een kantoor. Of het verhelpen van een storing aan cv-ketel in een huis. Het kan zomaar onderdeel zijn van jouw werkweek als je kiest voor een baan in de installatietechniek.

Of je nu ervaring hebt binnen de installatietechniek of net van school komt: we hebben diverse mogelijkheden voor je. Wil jij samen met collega’s werken aan diverse projecten, van nieuwbouw tot renovatie? En bijdragen aan een duurzame wereld? Check onze vacatures en maak de gebouwde omgeving, utiliteit of industrie klaar voor de toekomst.

14

jaar ervaring

203

klanten

1092

bemiddelingen

10

matchmakers

Bouwen aan jouw installatietechnische toekomst?

Onze vacatures zijn een mooie kans om jouw ambities waar te maken. Zit jouw ideale baan er niet tussen? Of ben je benieuwd welke vervolgstappen er nog meer mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op. We kijken samen met jou wat het beste bij je past.

Marc Scheepjens

Commercieel Directeur

06 23 93 28 50